Prvi sloj hleba: Poređajte 8 kriški tost hleba na dno kalupa. Po potrebi poravnajte ivice. Poprskajte sokom od krastavčića ili mlekom.
Nanesite prvi fil: Ravnomerno rasporedite polovinu fila od šunke.
Drugi sloj hleba: Poređajte novih 8 kriški, lagano pritisnite, poprskajte tečnošću, pa premažite celim sirnim filom.
Treći sloj hleba: Poređajte poslednjih 8 kriški, poprskajte, i ravnomerno rasporedite preostali deo prvog fila.
Zatvaranje i hlađenje: Pokrijte tortu folijom, blago opteretite (npr. daskom), i ostavite u frižideru minimum 60 minuta, a idealno 2–4 sata.
Dekoracija: Ukrasite vrh listovima kuvanog jajeta, kolutićima krastavčića i pospite sitno seckanim peršunom. Čuvajte u frižideru do služenja. Seče se toplim, tankim nožem.